Bliv klar til oktoberfesten med det rette tyrolertøj

/ Redaktionen / Tøj & Mode

Fest & Farver

Fest & Farver

En af de mest karakteristiske folkefester i verden er uden tvivl Oktoberfesten. Her samles syv millioner festglade mennesker årligt for at drikke øl, feste og bare hygge sig. En stor del af oktoberfesten består af udklædning. Her vælger mange at iføre sig såkaldt tyrolertøj. Udklædningen er uden tvivl uundværlig. Hvis du derfor skal til Oktoberfest, bør du afgjort først anskaffe dig noget tyrolertøj.

Hos Fest & Farver har de et bredt sortiment af tyrolertøj. Her finder du alt hvad du skal bruge for at blive godt klædt på til oktoberfesten. Når du bestiller for mindst 400 kroner, får du endda også gratis fragt. Tjek derfor deres udvalg ud, når du skal med til Oktoberfest.

Den essentielle påklædning til oktoberfesten

Skal du til den ægte oktoberfest i München? Eller skal du i stedet til en af de mange imitationer af festen verden over? Uanset hvad får du brug for et passende oktoberfest kostume. Heldigvis kan du hos Fest & Farver finde alt til oktoberfesten. Blandt andet består deres udvalg af følgende:

Samt meget, meget mere. Læs med videre, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad der udgør det rette tyrolertøj for dig.

Hvis du er kvinde

Hvis du er kvinde, og skal til Oktoberfest, er det oplagte valg en såkaldt tyrolerkjole. Når du skal købe kjolen, vil du hurtigt bemærke, at de fleste kjoler er lidt korte. Til oktoberfest er det nemlig normalt at vise lidt hud. Faktisk er der også mange kvinder, der bærer et tylskørt under deres tyrolertøj. Det er et lidt dristigt look, men det er fuldt ud tilladt til oktoberfest.

Hvis du i stedet gerne vil bære noget andet, kan du også vælge lederhosen eller en bondepigestil. Det vigtigste er blot, at du føler dig godt tilpas i din udklædning – og at den selvfølgelig matcher temaet.

Hvis du er mand

Hvis du er mand, er det noget andet tyrolertøj, du skal vælge imellem. For mænd er det normalt at bære lederhosen. De små korte læderbukser er faktisk ikke kun et kostume. De er også en del af en folkedragt.

Hvis du ikke har lyst til at bære konventionelt tyrolertøj, kan du i stedet vælge noget mere humoristisk. For eksempel kan du klæde dig ud som en stor ølflaske.