Bundgaards' forhandler to af de allermest populære brands VIA VAI og Zarkoperfume

/ Redaktionen / Tøj & Mode

Bundgaards

Bundgaards

Der findes få forhandlere som Bundgaards’. Den silkeborgensiske butik har nemlig altid fingeren på pulsen inden for det nyeste nye, og de forhandler da heller ikke ét eneste produkt, der ikke matcher deres egne høje krav om kvalitet. Derfor kan du her læse om to af de allermest populære brands, der forhandles hos det spændende foretagende: VIA VAI og Zarkoperfume.

Find VIA VAI både i butikken og på webshoppen

VIA VAI er et sko mærke, der kan gøre de fleste sko entusiaster bløde i knæene. For siden Ruud Pessers stiftede VIA VAI helt tilbage i 1992, har brandet været synonymt med lækkert fodtøj af den smukkeste slags. Hvis du besøger Bundgaards’ imponerende og hyggelige butik i Silkeborg eller klikker ind på deres velassorterede og vel designede webshop, bundgaards.com, vil du da blandt andet også kunne se et flot udvalg støvler, lækre sandaler eller sneaker fra VIA VAI. Som sko mærke er VIA VAI kendt for deres italienske stil, og alle materialer stammer da også fra det romantiske støvleland, der er berømt for at være et modeland med stort “m”. Så hvorfor ikke købe nogle elegante støvler, sommerlige sandaler eller komfortable sneakers fra VIA VAI? Det vil du i hvert fald bestemt ikke fortryde.

Zarkoperfume er skønne dufte til både ham og hende

Zarkoperfume er et andet populært brand med et væld af skønne produkter, som du naturligvis kan købe hos Bundgaards’. Zarkoperfume blev grundlagt i 2008, og siden dengang har brandet ikke set sig tilbage. Som praktiserende parfumør er grundlægger Zarko Ahlmann Pavlov et sandt geni, og Zarkoperfume er da også garant for skønne dufte til både ham og hende. Kunne du tænke dig at vide mere om Zarkoperfume, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til de dygtige, erfarne og dedikerede folk hos Bundgaards’. De hjælper dig nemlig hellere end gerne med at blive klogere på det spændende duftforetagende. Du finder Bundgaards’ telefonnummer, e-mailadresse og adresse på deres førnævnte hjemmeside.