Find alt lige fra festkjoler i store størrelser til støvler med bredt skaft hos Venus & Mars XL

/ Redaktionen / Tøj & Mode

Hos Venus & Mars XL finder du et bredt udvalg af forskellige flotte festkjoler i store str. samt støvler med bredt skaft og andet tøj til store kvinder.

Venus & Mars XL

Festkjoler i store størrelser

Har du svært ved at finde flot festtøj i mainstream tøjbutikkerne på strøget? Så er Venus & Mars XL måske lige en butik for dig, for de sælger tøj til store mænd og kvinder, og her kan du virkelig finde alt, hvad du skal bruge; frækt undertøj, vinterstøvler med bredt skaft, festkjoler i store str., hverdagstøj, sportstøj – alt sammen designet til de store mænd og kvinder med fokus på kvalitet, komfort og design. Der er forskellige flotte festkjoler i store str. til gode priser i sortimentet, og du kan helt sikkert finde mange forskellige super flotte kjoler og nederdele til den næste fest, du skal til. Find flotte festkjoler i store størrelser i butikken og vælg imellem mange forskellige smukke og farverige designs, som du helt sikkert vil elske at have på og føle dig komfortabel og attraktiv i. Festtøj skal sidde ekstra godt, da det virkelig handler om at føle sig godt tilpas i det.

Støvler med bredt skaft

Mange store mænd og kvinder har også svært ved at bruge de støvler, der sælges i de almindelige skobutikker, og derfor sælger Venus & Mars XL også fodtøj, der er tilpasset store mænd og kvinder. Der er bl.a. et bredt udvalg af støvler med bredt skaft i butikken, som passer til kvinder med store ankler. Der er mange forskellige flotte designs fra bl.a. JJ Footwear og Marina Rinaldi, som har specialiseret sig i at lave moderne og elegante designs i ekstra store størrelser til kvinder, der går op i mode og deres udseende, men som skal bruge støvler med bredere skaft for at kunne passe dem. Dem er der mange flotte af i butikken, bl.a. i ægte læder og i kunstlæder, og du kan nok finde lige det design, du vil føle dig bedst tilpas i. Der er mange forskellige spændende designs og forskellige flotte looks du kan gå efter. Bl.a. sælger de høje støvler med bredt skaft.