Flot udvalg af Nørgaard På Strøget modetøj og Pico smykker hos Mette F

/ Redaktionen / Tøj & Mode

Hos Mette F finder du et eksklusivt udvalg af modetøj fra både danske og udenlandske designere. Læs mere om Nørgaard På Strøget og om Pico smykker her.

Mette F

Nørgaard På Strøget modetøj

Mette F sælger modetøj til kvinder og mænd, og hvis du leder efter tøj, der matcher den nyeste mode, så er det et godt sted at kigge, for her er en samling af forskellige mærker og designere, som virkelig er med på beatet. Der er bl.a. et bredt udvalg af Nørgaard På Strøget, og dette klassiske brand, som blev etableret af Mads Nørgaard i sin tid bliver, bliver ved med at genopfinde sig selv og skabe trends som andre danske designere tager op. Striberne er Nørgaard På Strøget’s signatur og disse horisontale striber i mange forskellige farver og kombinationer er sådan man genkender sin Nørgaard På Strøget trøje. Der er mange forskellige smukke trøjer at vælge imellem, alle lavet i super god kvalitet – med eller uden striber – og du vil helt sikkert kunne finde noget flot i butikken, hvis du trænger til noget elegant og lækkert, som kan bruges til mange outfits.

Pico smykker til enhver stil

Mette F sælger også smykker og accessories, og du kan bl.a. finde et fint og ret stort udvalg af de originale Pico smykker. Dette smykkebrand blev startet af Anne-Marie Pico i 2004 og er ret spændende at følge med i, for de laver nogle virkelig fine hverdagssmykker og den slags ting. Bl.a. laver Pico smykker enormt mange forskellige smukke hårbånd og hårklemmer, som jo slet ikke koster alverden, men som er enormt flotte. Denne måde, som de har taget disse praktiske og nødvendige ting op som æstetiske genstande, hårbåndet, hårklemmen, hårelastikken, det er det, der kendetegner dem, og det er meget unikt og enormt smukt. Du kan finde mange forskellige spændende smykker i butikken fra det danske Pico Smykker, som du sagtens kan få råd til, og som kan bruges til hverdag eller fest. De små finurlige designs er på samme tid enormt elegante og meget stilfærdige. Det er ret godt gået!