Køb Kansas arbejdsbukser og Cofra sikkerhedssko fra Carlsens Arbejdstøj

/ Redaktionen / Tøj & Mode

Hos Carlsens Arbejdstøj står uddannet fagpersonale klar til at hjælpe dig med dit behov for arbejdstøj. Kansas arbejdsbukser eller Cofra sikkerhedssko er derfor intet problem hos Carlsens Arbejdstøj, hvad end du besøger den store webshop eller butikken i Rødovre. Eksperter står desuden altid klar begge steder, hvis du mangler hjælp til at vurdere dine behov.

Carlsens Arbejdstøj

Kansas arbejdsbukser til alle håndværkere

Kansas arbejdsbukser er for eksempel et populært produkt, der fås til mange forskellige typer af erhverv. Hvis din profession kategoriseres som et håndværkerfag finder du for eksempel med garanti et par Kansas arbejdsbukser, der dækker dine behov. Når man arbejder som tømrer, maler, blikkenslager eller lignende har man nemlig behov for at kunne stille en række krav til sine arbejdsbukser. Dette kan man altid med et par Kansas arbejdsbukser, da disse er designet til at være både holdbare, funktionelle og behagelige — helt ned til mindste detalje. Kansas arbejdsbukser er svære at slide ned, fulde af lommer til forskellige former for værktøj og altid behagelige at bære en hel dag ad gangen. Et par Kansas arbejdsbukser er derfor til dig, der mangler arbejdsbukser i høj kvalitet, uanset om de skal kunne indeholde masser af værktøj eller have indsyet reflekser, der egner sig til nattearbejde.

Pas på fødderne med Cofra sikkerhedssko

Det rigtige fodtøj er ligeledes uundværligt, hvis du arbejder indenfor ethvert håndværkerfag. Cofra sikkerhedssko udvikler derfor noget af det bedste sikkerhedsfodtøj på markedet, sådan at du kan gå trygt på arbejde. Du bliver nemlig ikke bare godt gående, men kan også føle dig utroligt sikker, hvis du vælger at investere i et par Cofra sikkerhedssko. Sikkerhedssko af denne kaliber er for eksempel skridsikre, sådan at du kommer til at stå fast på glatte eller våde underlag. De er ligeledes ekstra polstrede, sådan at dine fødder er godt pakket ind og derfor beskyttede mod alt fra vildfarne brædder til faldende mursten på arbejdspladsen. Cofra sikkerhedssko opfylder naturligvis de mange sikkerhedskrav, der er standard for sikkerhedssko. Efter dette opdeles de forskellige sko i underklassificeringer, der for eksempel omfatter antistatiske eller perforeringsresistente egenskaber samt stødabsorberende hæle. Du kan således vurdere præcist hvad dine specifikke behov er, og vælge dine nye Cofra sikkerhedssko ud fra dette. Sikkerhed kommer nemlig altid først, men det er desuden også muligt at vælge ud fra kvaliteter såsom åndbare Memory Foam såler eller svedabsorberende ECO-TECH såler. Hos Carlsens Arbejdstøj står uddannet fagpersonale dog altid klar til at hjælpe dig med at finde netop de Cofra sikkerhedssko, der går hånd i hånd med dit erhverv — uanset om du handler i butikken eller på www.carlsens-arbejdstoj.dk.